Geräte und Zubehör
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 25 Min
10 slices
Zutaten
-
water120 g
-
chia seeds3 Tbsp
-
blanched almonds400 g
-
rapeseed oil plus extra for greasing80 g
-
maple syrup120 g
-
lemons finely grated zest and juice (approx. 85 g)1 ½
-
poppy seeds2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
gluten-free baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
dried cranberries100 g
-
vegan vanilla frosting1 batch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Protein
9.7 g
Kalorien
2705 kJ /
647 kcal
Fett
34.9 g
Kohlenhydrate
73.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gluten-free Pizza
30 Min
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1 Std.
Sesame and Chia Seed Loaf
2 Std. 20 Min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1 Std. 20 Min
Carrot and Peanut Bake
55 Min
Nectarine Smoothie
5 Min
Antioxidant detox juice
10 Min
Gluten Free Dark Chocolate & Chestnut Cream
50 Min
Raspberry and Pistachio Muffins
55 Min
Quinoa Tostadas
30 Min
Vegetable and Almond Soup
45 Min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 Std.