Grape, Brie and Rosemary Flatbread

Grape, Brie and Rosemary Flatbread

4.6 20 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
12 slices

Zutaten

  • dried instant yeast
    2 ¼ tsp
    25 g fresh yeast, crumbled
  • water
    220 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • strong white bread flour
    400 g
  • olive oil plus extra for greasing and drizzling
    10 g
  • Brie cheese cut in pieces (2 cm)
    150 g
  • seedless red grapes halved
    200 g
  • fresh rosemary leaves only, roughly chopped
    3 sprigs
  • coarse sea salt for sprinkling

Nährwerte pro 1 slice

Kalorien 190 kcal / 801 kJ
Protein 7 g
Fett 6 g
Kohlenhydrate 27 g
Gesättigte Fettsäuren 3 g
Natrium 307 mg

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