Geräte und Zubehör
Coconut and beetroot balls
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
22 portions
Zutaten
-
raw beetroots peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)210 g
-
pitted Medjool dates12
-
desiccated coconut plus extra for coating130 g
-
raw cashews (see Tips)80 g
-
cacao powder2 tbsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
9.5 mg
Protein
1.4 g
Kalorien
333 kJ /
79.2 kcal
Fett
6.1 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Orange, hazelnut and coconut balls
2 Std. 10 Min
Five seed energy bars
1 Std. 45 Min
Nutty matcha balls
40 Min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 Std. 30 Min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Sweet seeded crackers
1 Std. 10 Min
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min
Hazelnut crunch bliss balls
40 Min
Lemon coconut bliss balls
40 Min
Carrot cake bliss balls
40 Min