Geräte und Zubehör
Pikante kalkoensatés
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
24 stuks
Zutaten
-
500 g kippenborst filet, zonder velkalkoenvlees, ontbeend, zonder vel500 g
-
teentjes knoflook4
-
rode pepers, vers2
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
-
zwarte peperkorrels6
-
vleesextract1 tl
-
sinaasappelzeste geen wit4
-
sinaasappelsap, vers geperst50 g
-
droge sherry20 g
-
30 g suikerbruine suiker30 g
-
paprikapoeder½ tl
-
azijn1 el
-
sojasaus50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
5 g
Kalorien
160 kJ /
38 kcal
Fett
1 g
Ballaststoff
0.1 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker en licht
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Driekoningentaart 100% chocolade
1 Std. 35 Min
Tandoori kip wraps
50 Min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 Min
Beef laab
1 Std. 5 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Gekruide noten
45 Min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 Std. 15 Min
Courgetteomelet
40 Min
Chocolade hazelnootpasta
2 Std.
Kipsatés met pindasaus
2 Std.
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Chocolade Moelleux
15 Min