
Geräte und Zubehör
Green Tea Salmon with Asian Slaw
Vorbereitung 50 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Asian Slaw
-
ginger (approx. the size of a garlic clove)1 piece
-
cilantro leaves and tender stems½ oz
-
cabbage cored and cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green apple stem removed, quartered (approx. 5.5 oz)1
-
red onion2 oz
-
rice wine vinegar2 oz
-
soy sauce½ oz
-
honey½ oz
-
mirin1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
freshly squeezed orange juice (approx. ¼ orange)½ oz
-
olive oil1 oz
-
roasted cashews salted2 oz
-
celery salt½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
fresh ground pepper to taste½ tsp
Steamed Green Tea Salmon
-
fresh salmon (approx. 4-6 pieces)24 oz
-
rice wine vinegar1 tsp
-
mirin1 tsp
-
ground coriander2 heaping tbsp
-
salt½ tsp
-
white pepper½ tsp
-
sugar½ tsp
-
lemon peel thin peel only, no pith½ oz
-
fresh ginger1 oz
-
fresh lemongrass½ oz
-
green tea powder (approx. 2 tbsp)1 oz
-
water25 oz
-
lemon cut into wedges, to serve1
Nährwerte pro 4 portions
Kalorien
2621.1 kcal /
10966.7 kJ
Protein
187.1 g
Fett
152.6 g
Kohlenhydrate
139.4 g
Ballaststoff
31.7 g
Gesättigte Fettsäuren
25.7 g
Natrium
9245 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Asian Flavors
11 Rezepte
USA
USA