
Geräte und Zubehör
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh cilantro leaves½ oz
-
onions quartered4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced (⅛ in.)½ oz
-
bird's eye chili, fresh halved1
-
black mustard seeds1 tsp
-
olive oil½ tbsp
-
garam masala1 tsp
-
curry powder or to taste1 heaping tbsp
-
vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
red lentils5 oz
-
eggplant cubed (1 in.)12 oz
-
water10 oz
-
fresh Roma tomatoes diced (½ in.)16 oz
-
coconut milk (approx. 1 can)13 ½ oz
-
fresh spinach leaves5 oz
-
salt to taste
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
283.2 kcal /
1184.8 kJ
Protein
10.6 g
Fett
11.6 g
Kohlenhydrate
31.3 g
Ballaststoff
8.2 g
Gesättigte Fettsäuren
9.2 g
Natrium
44.3 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Midweek Meals
11 Rezepte
USA
USA

Simple Ideas
179 Rezepte
USA
USA