Geräte und Zubehör
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh bird's eye chili (optional)1
-
shallot2 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil2 oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
-
kale leaves only, center stalks removed, cut into 2 in. strips (approx. 1 lg. bunch), divided8 oz
-
broccolini halved (approx. 3 in.)8 ½ oz
-
slivered almonds2 oz
-
dried cranberries2 oz
-
lemon juice½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
6 g
Kalorien
803 kJ /
192 kcal
Fett
14 g
Ballaststoff
3 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Veggie Table
51 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chopped Asian Salad
20 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 Std. 25 Min
Monster Mash with Black Sesame Crackers
1 Std. 10 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Ginger Cabbage Slaw
15 Min
Beet Salad
15 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Tropical Kale Smoothie
5 Min
Apple and Pear Hot Cereal
1 Std. 35 Min