Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g taze maydanoz, sadece yaprakları
- 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, 1.5 yk ekstra zeytinyağı
-
100
g taze porçini mantarı, küçük boy, dilimlenmiş (1 cm)
oder 30 g kurutulmuş porcini mantarı, 20 dk ılık suda bekletilmiş, süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş - 100 g kültür mantarı, ince dilimlenmiş (1 cm)
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 1200 g su
- 300 g tagliatelle makarna (yumurtalı uzun kuru makarna)
- 1 - 2 tutam taze toz karabiber, damak tadına göre
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1659 kJ / 396 kcal
- Protein
- 11 g
- Kohlenhydrate
- 54 g
- Fett
- 13 g
Alternative Rezepte
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1 Std. 25 Min
Balkabaklı Risotto
25min
Fındıklı Bolonez Sos (Vejetaryen)
35min
Sebze Suyu
Keine Bewertungen
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5h 20min
Kremalı Viski Likörü
15min
Balkabaklı Peynirli Makarna
1h 15min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35min
Tavuk ve Körili Mercimek
35min
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1h 40min