Geräte und Zubehör
Chocolate and Sesame Ganache
Zubereitung 30 Min
Gesamt 13 Std.
12 portions
Zutaten
Chocolate and Sesame Ganache
-
dark chocolate (64%), small pieces or callets200 g
-
milk chocolate small pieces or callets200 g
-
double cream375 g
-
cocoa powder½ tsp
-
liquid glucose50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
sesame oil50 g
-
vegetable oil25 g
-
egg yolks from medium eggs3
Ginger Ice Cream
-
whole milk750 g
-
double cream250 g
-
liquid glucose75 g
-
trimoline40 g
-
milk powder30 g
-
fresh root ginger grated50 g
-
egg yolks200 g
-
caster sugar100 g
-
stem ginger in syrup syrup only20 g
-
stem ginger chopped in small pieces50 g
Pear Purée
-
pears medium, peeled, cored (approx. 300 g)3
-
unsalted butter diced30 g
-
caster sugar50 g
-
lemon juice only½
Garnish
-
pears medium, peeled, sliced (1 mm) then cut in 2 cm discs4
-
halved walnuts for grating over plates16
-
coriander cress for garnishing
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
206.3 mg
Protein
11 g
Kalorien
3232 kJ /
772.5 kcal
Fett
51.6 g
Ballaststoff
6.4 g
Gesättigte Fettsäuren
24.8 g
Kohlenhydrate
70 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate Fondants
40 Min
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Keine Bewertungen
Cherry Pie
12 Std. 15 Min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40 Min
Caramel Sauce
1 Std. 30 Min
Caramel Monster Mud Dip
15 Min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Spotted Dick Pudding
2 Std. 45 Min
Custard
15 Min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 Std. 30 Min
Lemon meringue tart
2 Std. 30 Min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min