Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Ispanaklı Sufle ve Kuskus
- 200 g kuskus (makarna)
- 400 g su
- 200 g ıspanak yaprağı, sapları temizlenmiş
- tereyağı, sufle kaplarını yağlamak için
- 2 adet yumurta
- 70 g krema
- ½ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber
- 1 tutam muskat
Soslu Tavuk ve Kuskus
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g biber salçası
- 50 g zeytinyağı
- 2 tk tuz, tavuklara serpmek için ekstra tuz
- ½ tk toz karabiber, tavuklara serpmek için ekstra karabiber
- 1 tk kekik, kuru
- 1 tk pul biber
- 300 g domates, ikiye bölünmüş
- 100 g sivri biber, yeşil, küçük parçalara bölünmüş
- 10 g sirke
- 80 g su
- 700 g tavuk göğsü fileto, derisiz, 4 parça (maks. 2cm kalınlıkta)
- 8 adet kurutulmuş, çekirdeksiz kayısı, dörde bölünmüş
- 6 yk kuru üzüm
- 4 yk badem, doğranmış
- 1 dal maydanoz, sadece yaprakları
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 3400.4 kJ / 812.7 kcal
- Protein
- 55.6 g
- Kohlenhydrate
- 76.6 g
- Fett
- 32.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 8.2 g
- Ballaststoff
- 9.2 g
- Natrium
- 1641.3 mg
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