Geräte und Zubehör
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
jalapeño peppers stem and seeds removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
diced tomatoes with juice (28 oz)1 can
-
frozen peaches10 oz
-
water35 oz
-
black quinoa7 oz
-
boneless, skinless chicken breasts (approx. 5-7 oz ea.)4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
46 g
Kalorien
1941 kJ /
464 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
8 g
Kohlenhydrate
53 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Five Ingredients
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Thai Curry Noodles
25 Min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 Min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 Min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 Min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1 Std. 30 Min
Greek Vegetables
1 Std.
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 Std. 5 Min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.