Geräte und Zubehör
Banoffee Cream Pie
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
8 slices
Zutaten
Pie Crust
-
1 pie crust, chilled (9 in.)homemade pie crust chilled (9 in.)1
Filling
-
unsalted butter cut into pieces (½ in.)8 oz
-
dark brown sugar6 oz
-
heavy whipping cream6 ½ oz
-
corn syrup2 tbsp
-
vanilla extract½ tsp
-
salt¼ tsp
-
gelatin powder, unflavored1 packet/envelope
Topping
-
sugar to taste1 - 2 tbsp
-
heavy whipping cream chilled16 oz
-
bananas sliced (¼ in.)2 - 3
-
chocolate grated, to garnish
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slices
Natrium
229.6 mg
Protein
4.7 g
Kalorien
3010.2 kJ /
719.4 kcal
Fett
57.7 g
Ballaststoff
1.4 g
Gesättigte Fettsäuren
35.3 g
Kohlenhydrate
49.4 g
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