Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies (Metric)
TM6

Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies (Metric)

5.0 (3 Bewertungen)

Zutaten

Valrhona Raspberry Inspiration Ganache

  • 285 g Valrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)
    oder 285 g ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couverture
  • 105 g whipping cream
  • 60 g fresh raspberries
  • 15 g glucose syrup (see Tip)

Chocolate Pastry Dough

  • 340 g all purpose white flour, plus extra to dust
  • 140 g icing sugar
  • 60 g almond flour
  • 30 g cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed
  • ⅛ tsp salt
  • 170 g butter, unsalted, diced, chilled
  • 1 egg, large
  • 1 egg yolk, from a large egg
  • 1 tsp water, cold

Assembly

  • sugar sprinkles, coloured (optional)

Nährwerte
pro 1 piece
Kalorien
1975 kJ / 472 kcal
Protein
9 g
Kohlenhydrate
55 g
Fett
26 g
Gesättigte Fettsäuren
14 g
Ballaststoff
5 g
Natrium
89 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte