Geräte und Zubehör
Anise-cured salmon
Zubereitung 10 Min
Gesamt 14 Std. 10 Min
10 portions
Zutaten
-
fresh boneless salmon fillet skin removed if preferred (see Tips)500 - 800 g
-
star anise3
-
black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
white sugar125 g
-
sea salt125 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
cold water to rinse
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
4655.3 mg
Protein
17.3 g
Kalorien
927.2 kJ /
220.8 kcal
Fett
11.3 g
Ballaststoff
0.4 g
Gesättigte Fettsäuren
3.1 g
Kohlenhydrate
13.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Beurre blanc
15 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Asian-style fish fillets
30 Min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Asian master stock
1 Std. 45 Min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 Std. 50 Min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 Min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12 Std.
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min