Kompatible Versionen
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Bot chien (rice flour cake)
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 1120 g water
- 210 g rice flour
- 1 tbsp arrowroot flour
- ¼ tsp salt
Pickled vegetables
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 50 g carrot, peeled into ribbons
- 50 g daikon, peeled into ribbons
Dipping sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese black vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Assembly
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp vegetable oil
- 4 eggs
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1958.1 kJ / 466.2 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Kohlenhydrate
- 63.5 g
- Fett
- 17.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 2.7 g
- Ballaststoff
- 2.4 g
- Natrium
- 1385.4 mg
Alternative Rezepte
Thai-style fish cakes
30min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 godz. 50 min
XO sauce
1h 50min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50min
Prawn and mushroom crepes
50min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40 min
Radish cakes
1h 5min