Geräte und Zubehör
Seafood en papillote with saffron potatoes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
water500 g
-
salt1 ½ tsp
-
new baby potatoes peeled and cut into halves (approx. 8)300 g
-
saffron2 pinches
-
firm white fish fillets (see Tips)4
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
vermouth (see Tips)20 g
-
pouring (whipping) cream20 g
-
frozen peas to taste50 - 80 g
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh mussels debearded and cleaned (see Tips)20
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
703.1 mg
Protein
36.7 g
Kalorien
1315.5 kJ /
313.2 kcal
Fett
12.8 g
Ballaststoff
2.6 g
Gesättigte Fettsäuren
7.3 g
Kohlenhydrate
11.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 Min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 Min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min
Cream of red pepper and ginger soup
50 Min
Chilli crab pasta
35 Min
Ginger chicken wings
40 Min
Mango rice
35 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min