Geräte und Zubehör
Harissa lamb with green couscous
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
couscous200 g
-
olive oil40 g
-
hot water850 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
red onion cut into 12 wedges, segments separated150 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
lamb rump steak trimmed and cut into pieces ( 4 cm)500 - 600 g
-
harissa paste to taste (see Tip)1 - 2 tbsp
-
Dutch carrots trimmed and cut into halves lengthways8 - 10
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices (5 mm)2
-
honey to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1398.8 mg
Protein
45.6 g
Kalorien
2578 kJ /
613.8 kcal
Fett
24 g
Ballaststoff
6.1 g
Gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
51.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Warm satay chicken salad
55 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Caprese hasselback chicken
40 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min