Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g couscous
- 40 g olive oil
- 850 g hot water
- 1 ½ tsp salt
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 150 g red onion, cut into 12 wedges, segments separated
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground paprika
- 500 - 600 g lamb rump steak, trimmed and cut into pieces ( 4 cm)
- 1 - 2 tbsp harissa paste, to taste (see Tip)
- 8 - 10 Dutch carrots, trimmed and cut into halves lengthways
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices (5 mm)
- honey, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2578 kJ / 613.8 kcal
- Protein
- 45.6 g
- Kohlenhydrate
- 51.2 g
- Fett
- 24 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 4.5 g
- Ballaststoff
- 6.1 g
- Natrium
- 1398.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chilli beef with lemon feta
30min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 Std. 50 Min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40min
Chilli beef with lemon feta
30min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Spiced lamb pie
40min
Moroccan chicken with couscous
45 Min
Layered lamb curry
1h
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min