![Fennel, freekeh and orange salad Fennel, freekeh and orange salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2D76D26A-705A-472B-BA3C-A39C82F6F95A/Derivates/A91C8DC5-9217-41B7-ABCC-FAF88B2654A1.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 tbsp sesame seeds
- 30 g sunflower seeds
- 40 g raw cashew nuts
- 40 g hazelnuts, without skin
- 2 tsp sumac
- 1 tsp dried thyme
- 1 tsp cumin seeds
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 350 g freekeh
- 1000 g water
- 50 g red onion, thinly sliced, segments separated
- 1 tsp lemon juice
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 400 g fennel bulb, trimmed and cut into quarters
- 3 oranges (approx. 150 g), peeled and segmented, segments cut into halves
- 4 radishes (approx. 80 g), cut into halves and sliced
- 60 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g macadamia oil
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portions
- Kalorien
- 1739.3 kJ / 414 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Kohlenhydrate
- 47 g
- Fett
- 17.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 2 g
- Ballaststoff
- 12.3 g
- Natrium
- 237.2 mg
Alternative Rezepte
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 Std.
Cypriot grain salad
45 Min
Smashed pea and bean dip
30 Min
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Colourful quinoa salad
40 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Freekeh and broad bean salad
2h 30 min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Miso coleslaw
20 Min