Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Lemon and hazelnut pangrattato
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1 garlic clove
- 200 g sourdough bread (day old), torn into pieces (3-4 cm)
- 50 g toasted hazelnuts, skins removed
- 25 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
Root vegetables
- 700 g water
- 300 g raw beetroot (approx. 3), scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 400 g Dutch carrots, scrubbed clean and cut into halves lengthways
- 250 g purple carrots, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g parsnips, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g turnip, or swede, scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 40 g avocado oil
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1015 kJ / 242 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Kohlenhydrate
- 24 g
- Fett
- 12.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.5 g
- Ballaststoff
- 7.5 g
- Natrium
- 256.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Colourful quinoa salad
40min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Asparagus and broad bean salad
25min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Cypriot grain salad
45min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30min