Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Salad
- 100 g white quinoa (see Tips)
- 200 g red quinoa (see Tips)
- 850 g water, plus extra for soaking
- 1 carrot, cut into cubes (1 cm)
- 1 beetroot, cut into cubes (1 cm)
- 60 g frozen peas
- 50 g shelled pistachios, toasted
- 40 g dried cranberries (see Tips)
- 3 sprigs fresh mint, leaves only, roughly torn
Dressing
- 100 g extra virgin olive oil
- 2 tsp Dijon mustard
- 20 g honey
- 10 g red wine vinegar
- 40 g lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- feta cheese, crumbled, to serve (optional)
- 2 limes, cut into wedges, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1508.9 kJ / 359.3 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Kohlenhydrate
- 30.4 g
- Fett
- 21.1 g
- Ballaststoff
- 5.6 g
Alternative Rezepte
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Colourful quinoa salad
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Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Beetroot salad with raita dressing
35min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min