![Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter) Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/391e5c365e8a98cbd1598a5bb87ab981/Derivates/2b7b0578476815b6ed38d6d249abad77b15adc31.jpg)
Kompatible Versionen
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Nährwerte
- pro 1 piece
- Kalorien
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Kohlenhydrate
- 23.9 g
- Fett
- 13.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.7 g
- Ballaststoff
- 6.1 g
- Natrium
- 485.7 mg
Alternative Rezepte
Warm satay bowl
1h 10min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Tex-Mex Bowl
50 min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1h
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
15-minute noodles
15 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min