Geräte und Zubehör
Mexican one-pot pasta
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
cheddar cheese cut into pieces, to taste50 - 80 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
green capsicum deseeded and cut into pieces (3 cm)1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
small dried pasta (see Tips)300 g
-
canned black beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
chipotle chillies in adobo sauce cut into pieces (see Tips)2 - 3
-
canned crushed tomatoes400 g
-
white sugar1 tsp
-
water600 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sour cream to serve
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1088.4 mg
Protein
21.2 g
Kalorien
2094.8 kJ /
498.8 kcal
Fett
11.1 g
Ballaststoff
10 g
Gesättigte Fettsäuren
6.2 g
Kohlenhydrate
73.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Potato and green pea curry
50 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 Std. 30 Min
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Rendang curry
30 Min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Mexican stack
45 Min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 Min
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Butternut mac and cheese
45 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min