Geräte und Zubehör
Salmon and fennel risotto
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
eschalots50 g
-
garlic clove1
-
fennel bulb cut into halves150 g
-
olive oil20 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)3
-
unsalted butter cut into pieces20 g
-
fennel fronds for garnishing1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
424.1 mg
Protein
33.7 g
Kalorien
2738.3 kJ /
652 kcal
Fett
27.6 g
Ballaststoff
2.9 g
Gesättigte Fettsäuren
9.7 g
Kohlenhydrate
65.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Quick and easy meals: Salmon
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Salmon en croute
50 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Minestrone
40 Min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 Min
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Risotto verde
45 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min
White fish and lemon risotto
30 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min