Geräte und Zubehör
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
Salad
-
fennel bulb cut in pieces (4 x 4 x 7 cm)150 g
-
celery stalk150 g
-
green apple unpeeled, cut in quarters and cored (see Tips)150 g
Dressing
-
fresh dill (see Tips)20 g
-
vegetable oil80 g
-
Dijon mustard15 g
-
yoghurt50 g
-
red wine vinegar15 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
100.4 mg
Protein
1.6 g
Kalorien
935.2 kJ /
223.5 kcal
Fett
20.8 g
Ballaststoff
3.1 g
Gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
10.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Thai-style fish cakes
30 Min
Green onion flatbreads
55 Min
Chinese-style beef stew
3 Std. 30 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 Min
Korean pickled potato salad
25 Std. 10 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Thai-style grilled pork skewers
7 Std. 25 Min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Linguine with lemon and prosciutto
25 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min