
Geräte und Zubehör
Cream of Crab Soup
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
yellow onions quartered8 oz
-
celery cut into pieces (2 in.), plus leaves to garnish4 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.)2 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
fish stock16 oz
-
dried bay leaf1
-
salt to taste½ tsp
-
white pepper½ tsp
-
mace¼ tsp
-
Tabasco sauce2 dashes
-
whipping cream4 oz
-
crab meat8 oz
-
dry sherry2 oz
-
fresh baguette sliced, to serve
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
528 kcal /
2209 kJ
Protein
22 g
Fett
25 g
Kohlenhydrate
53 g
Ballaststoff
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

CharlestonSavor the South
10 Rezepte
USA
USA