Geräte und Zubehör
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
Zubereitung 30 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
bloem300 g
-
maïzena (zetmeel)25 g
-
bakpoeder20 g
-
zeezout5 g
-
paprikapoeder15 g
-
karnemelk200 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)100 g
-
ui in vier gesneden120 g
-
zoete maïskorrels400 g
-
boter in blokjes50 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
kippendij, zonder vel, ontbeend600 g
-
olie500 g
-
zeezout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
13.5 g
Kalorien
1979 kJ /
473 kcal
Fett
35.8 g
Ballaststoff
1.8 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Samen thuis genieten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Chili con carne
40 Min
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Vier kazen flatbread om te delen
40 Min
Chocoladetaart met sinaasappel
2 Std. 40 Min
Kalkoenburgers
Keine Bewertungen
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 Std. 15 Min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Cheesecake (gebakken)
7 Std. 20 Min