Geräte und Zubehör
Steak au Poivre
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
29 g
Kalorien
2301 kJ /
550 kcal
Fett
44 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ontvangen & genieten
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 Min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 Std. 15 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min