Geräte und Zubehör
Karamel varkensvlees
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
463.3 mg
Protein
30 g
Kalorien
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Fett
36.8 g
Ballaststoff
1.5 g
Gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Vloeibare karamel
25 Min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Gezouten-Karamelijs
14 Std.
Pekingeend
45 Min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Alpengratin
50 Min