Kompatible Versionen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Deeg
- 2 tl zout
- 1 ½ tl basterdsuiker
- 2 el melk
-
15
g verse gist, verkruimeld
oder 2 tl gedroogde gist - 1 el water, warm
- 300 g bloem
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- 200 g ongezouten boter, op kamertemperatuur, in blokjes (1 cm)
Vulling
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g mozzarella
- 2 teentjes knoflook
- 200 g buikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (2 cm)
- 1 el olijfolie
- 100 g venkel, in dunne schijfjes
- 200 g snijbiet, in stukken (2 cm)
- 200 g water
- 1 el verse dille, fijn gehakt (optional)
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
Samenstelling
- bloem, om te bestrooien
- 80 g verse geitenkaas, verkruimeld
- 1 ei
- 1 el melk
- 2 - 3 el zonnebloempitten
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 328.5 kJ / 78.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Kohlenhydrate
- 4.8 g
- Fett
- 5.6 g
- Ballaststoff
- 0.4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Gestoomde aardappelkroon
Keine Bewertungen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Tunesische Chorba
45min
Cashew brood wentelteefjes
Keine Bewertungen
Aardbei-lavendel zephyrs
Keine Bewertungen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Halloween-worstvingers
1 godz.
Driekoningentaart met appel en kaneel
3 Std.
Cheesecake likeur
10 min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Keine Bewertungen
Rijstpap met tapioca
1 godz. 10 min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min