Geräte und Zubehör
Brown Rice Congee
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
3 portions
Zutaten
-
minced meat (chicken or pork)200 g
-
toasted sesame oil3 tsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
garlic clove1
-
yellow onion30 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tbsp
-
brown rice rinsed150 g
-
water1300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
239 mg
Protein
18 g
Kalorien
1186 kJ /
283 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nourishing Confinement Food
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Chicken porridge with century egg
30min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Braised Rice Wine Fish
20min
Homemade Soy Milk
35min
Chicken Congee
1h 30min
Cantonese Steamed Fish
40min
All-in-one chicken congee
35min
Stir fried broccoli with carrot
15min