Geräte und Zubehör
Mantarlı ve Kuruyemişli Domates Dolması
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
3 porsiyon
Zutaten
-
herhangi bir kabuksuz kuruyemiş (örn. ceviz, badem)50 g
-
sızma zeytinyağı30 g
-
soğan ikiye bölünmüş50 g
-
olgun domates (Ø 5-6 cm) (bk. öneriler)1300 g
-
herhangi bir taze mantar (örn. kültür, kestane, istiridye), parçalara bölünmüş (5 cm)100 g
-
tuz1 tk
-
toz karabiber1 tutam
-
1 tk kuru nanenane yaprağı10 - 8 adet
-
maydanoz yaprağı, taze4 - 5 dal
-
uzun taneli beyaz pirinç75 g
-
limon suyu (yakl. ½ limon)20 g
-
maydanoz
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 porsiyon
Protein
11 g
Kalorien
1644 kJ /
392 kcal
Fett
22 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sotelenmiş Ananas
20 Min
Bulgurlu Maydanozlu Köfte
55 Min
Somonlu Sebzeli Makarna
35 Min
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10 Min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 Min
Mantar Ezmesi
1 Std. 40 Min
Kıymalı Kabak Graten
50 Min
Yer Fıstıklı Armutlu Muhallebi
1 Std. 30 Min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 Min
Havuçlu Mercimekli Humus
20 Min
Mercimek Köftesi
2 Std.
Körili Tavuklu Wrap
50 Min