Geräte und Zubehör
Lemon Raspberry Trifle
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
8 portions
Zutaten
Lemon Curd
-
sugar8 ½ oz
-
lemon thin peel only, no pith (preferably organic)1
-
unsalted butter cubed4 ½ oz
-
large eggs3
-
lemon juice5 ½ oz
Raspberry Curd
-
sugar8 ½ oz
-
unsalted butter cubed4 ½ oz
-
large eggs5
-
frozen raspberries10 oz
Whipped Cream and Assembly
-
heavy whipping cream chilled16 oz
-
ladyfingers (7 oz)1 package
-
fresh raspberries divided12 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
10 g
Kalorien
3615 kJ /
864 kcal
Fett
56 g
Ballaststoff
5 g
Kohlenhydrate
86 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
No Bake Desserts
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2 Std. 30 Min
Buttercream Frosting
5 Min
Lemon Bundt Cake
2 Std.
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9 Std. 35 Min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 Std. 50 Min
Blackberry Crumble
35 Min
Parker Rolls
2 Std. 20 Min
Chocolate Fudge Cake
2 Std.
Marble Cake
2 Std. 10 Min
Coconut Balls
30 Min
Texas Sheet Cake
1 Std. 30 Min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 Std. 20 Min