Geräte und Zubehör
Chipotle Puff Fish "Tacos"
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 pieces
Zutaten
Chipotle Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes200 g
-
plain flour200 g
-
water ice cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
-
plain flour for dusting
-
chipotle chilli flakes1 Tbsp
Filling
-
white fish fillets skinless, cut in pieces (4-5 cm) (e.g. cod, haddock)400 g
-
lime finely grated zest and juice1
-
garlic clove1
-
fresh jalapeño chilli halved1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
olive oil1 Tbsp
-
fresh coriander leaves5 g
Assembly
-
medium egg beaten1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
470 mg
Protein
25 g
Kalorien
2865 kJ /
688 kcal
Fett
48 g
Gesättigte Fettsäuren
27 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savoury
58 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Pasta Amatriciana
30 Min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 Std. 20 Min
Salmon Filo Spiral
1 Std. 10 Min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 Min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Seafood Korma
40 Min
Teriyaki Salmon Burgers
45 Min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min
Lebanese Lamb Puff Pastry Tart
1 Std.