Geräte und Zubehör
Savory Butternut Squash Pies
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 portions
Zutaten
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter cold, diced (¼ in.)6 oz
-
ice water2 oz
-
yellow onions halved6 oz
-
bacon diced8 oz
-
Mexican chorizo casings removed, in pieces8 oz
-
butternut squash peeled, de-seeded, cubed (1 in.)30 oz
-
maple syrup2 oz
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
dried red chili flakes1 pinch
-
large egg1
-
water1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
23 g
Kalorien
5410 kJ /
1293 kcal
Fett
101 g
Ballaststoff
6 g
Kohlenhydrate
77 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Seasonal Squash
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
White Bean and Pumpkin Soup
35 Min
Texas Coleslaw
15 Min
Artichoke and Butterbean Dip
10 Min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 Std. 10 Min
Acorn Squash Gratin
1 Std. 55 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Moroccan Chicken Bowl
45 Min
Sausage Stuffed Kabocha
2 Std. 45 Min
Peach Glazed Ham
1 Std. 15 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 Std. 30 Min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min