Seafood Pozole

Seafood Pozole

3.8 5 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions

Zutaten

  • onions quartered
    300 g
  • red radishes cut in pieces
    150 g
  • cos lettuce cut in pieces
    150 g
  • water
    2300 g
  • ancho chilli deseeded
    1
  • guajillo chillies, fresh deseeded
    4
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    30 g
  • raw prawns, unpeeled medium
    150 g
  • white wine
    100 g
  • dried bay leaves
    2
  • black peppercorns
    ½ tsp
  • tinned sweetcorn drained
    350 g
  • fine sea salt
    3 tsp
  • whole squid cut in bite-sized pieces
    250 g
  • octopus cooked, cut in pieces (3 cm)
    120 g
  • white fish fillets diced (2 cm)
    200 g
  • fresh oregano leaves, for garnishing
    4 Tbsp
  • lemons cut in wedges, for serving
    6
  • bread toasted, for serving

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 263 kcal / 1104 kJ
Protein 25 g
Fett 8 g
Kohlenhydrate 23 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen