Kompatible Versionen
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnut halves
- 6 fresh basil leaves
- 125 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2103 kJ / 504 kcal
- Protein
- 57 g
- Kohlenhydrate
- 2 g
- Fett
- 29 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 11 g
- Natrium
- 1143 mg
Alternative Rezepte
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1h
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1h 45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Tuna Niçoise Toasts
3 Std.
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min