Geräte und Zubehör
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
water600 g
-
new potatoes cut in pieces (4 cm)500 - 600 g
-
smoked haddock (approx.160 g each), skinned and boned4 fillets
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh spinach leaves350 - 400 g
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
salt adjust to taste1 pinch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
42 g
Kalorien
1159 kJ /
277 kcal
Fett
2.5 g
Kohlenhydrate
21.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook 2018
174 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Basmati Rice
35 Min
Sous-vide Poached Eggs
30 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Steamed Rice
25 Min
Boiled Eggs
20 Min
Vegetable Soup
35 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Cauliflower Cheese
50 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min