Geräte und Zubehör
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 ½ oz
-
fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)2 sprigs
-
fresh sage leaves (approx. 4 leaves)1 tsp
-
fresh thyme (leaves only)1 tsp
-
butternut squash peeled and cubed (1 in.)16 oz
-
shallots finely sliced (approx. 2 shallots)3 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved16 oz
-
apple diced5 oz
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
onion quartered6 oz
-
celery diced4 ½ oz
-
bread slices cubed (1 in.)14 oz
-
vegetable stock12 oz
-
dried cranberries1 oz
-
chopped walnuts1 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
11 g
Kalorien
1577 kJ /
377 kcal
Fett
13 g
Ballaststoff
9 g
Kohlenhydrate
59 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
No Fail Thanksgiving
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1 Std. 5 Min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
California Stuffed Artichokes
55 Min
Pumpkin Pie
5 Std.
Vegetarian Chili
50 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Acorn Squash Gratin
1 Std. 55 Min
Zucchini Bread
1 Std. 15 Min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 Min
Apple Cranberry Chutney
1 Std. 5 Min