Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Florentine Meatballs
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 oz fresh baby spinach, de-stemmed
- 4 garlic cloves, divided
- 2 oz milk
- 1 tbsp onion powder
- 1 tsp oregano, fresh or dried
- 16 oz ground beef, crumbled
- 1 oz grated Parmesan cheese
- 1 large egg
- 3 oz bread crumbs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
- 3 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
Pasta and Sauce
- 30 oz canned crushed tomatoes
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
- 8 - 10 fresh basil leaves, torn, divided
- 43 oz water
-
12
oz spinach linguine, dried
oder 12 oz linguine, dried - Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2464 kJ / 589 kcal
- Protein
- 21 g
- Kohlenhydrate
- 60 g
- Fett
- 30 g
- Ballaststoff
- 6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min