Geräte und Zubehör
Smoky Pork and Beans
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std.
6 portions
Zutaten
-
vegetable oil2 Tbsp
-
pork shoulder, boneless diced (3 cm)500 g
-
onions quartered80 g
-
green peppers quartered120 g
-
garlic cloves2
-
smoked paprika1 Tbsp
-
chilli powder½ tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water300 g
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
tinned mixed beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
279 mg
Protein
23 g
Kalorien
1464 kJ /
351 kcal
Fett
19 g
Ballaststoff
7 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1h
Beef Stroganoff
1h
Chicken Étouffée
45min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min
Beef Goulash
2h 45min
Curry Noodles with Pork
45min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Sautéed Pork with Cider
55min
Beef in Stout
1h 40min