Geräte und Zubehör
Browned Pork Rice
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
2 portions
Zutaten
-
olive oil40 g
-
pork shoulder, boneless cut in pieces (2-3 cm)200 - 250 g
-
white wine60 g
-
onion cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
garlic clove½ - 1
-
red pepper cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
green pepper cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
paprika½ - 1 heaped tsp
-
meat stock cube (for 0.5 l)½
-
white short grain rice150 g
-
water250 g
-
fine sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 2 portions
Natrium
2532 mg
Protein
51.6 g
Kalorien
6453.6 kJ /
1542.4 kcal
Fett
81.8 g
Ballaststoff
3.6 g
Gesättigte Fettsäuren
20 g
Kohlenhydrate
134.5 g
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