Geräte und Zubehör
Prawn and Vegetable Rice
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
carrots cut in batons (5 cm x 5 mm)200 g
-
sunflower oilvegetable oil45 g
-
red pepper cut in strips (1 cm)100 g
-
green pepper cut in strips (1 cm)100 g
-
onions cut in wedges170 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
celery cut in pieces (1 cm)30 g
-
fresh button mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
water1000 g
-
jasmine rice300 g
-
raw king prawns, peeled, deveined250 g
-
oyster sauce gluten free45 g
-
tamarigluten-free soy sauce35 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1309.6 mg
Protein
12.7 g
Kalorien
1368.3 kJ /
327 kcal
Fett
8.5 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
50.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Free From
76 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Browned Pork Rice
1h
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Salmon and Mushroom Rice
1h
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1h 30min
Spicy Mince Pork Noodles
45min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Tomato and Haddock Rice
50min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min