Geräte und Zubehör
Egg Salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
568 mg
Protein
13 g
Kalorien
1289 kJ /
308 kcal
Fett
19 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
All Things Eggs
12 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Avocado Tuna Salad
5 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 Min
California Stuffed Artichokes
55 Min
Garlic Shrimp
35 Min
Potato Pancakes
45 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Avocado Deviled Eggs
25 Min
Turkey and Corn Soup
1 Std. 5 Min