
Geräte und Zubehör
Summer seafood soup
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portion
Zutaten
-
winter melon peeled, cut into pieces (3 cm)500 g
-
water800 g
-
chicken stock powder homemade30 g
-
cornflour (starch)2 - 4 tsp
-
water2 tbsp
-
scallops fresh, cut into cubes (1 cm)150 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper2 - 3 pinch
-
raw prawns, peeled cut into cubes (1 cm)150 g
-
egg whites beaten2
-
celery stalks chopped, to garnish10 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
115 kcal /
481 kJ
Protein
19 g
Fett
0.5 g
Kohlenhydrate
9 g
Ballaststoff
0.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Our Favourites
28 Rezepte
International
International