
Geräte und Zubehör
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 4 Std. 45 Min
4 portions
Zutaten
Chicken Thighs in Red Pepper Sauce
-
garlic cloves halved, to taste2 - 3
-
olive oil20 g
-
brown onions cut in wedges200 g
-
ripe tomatoes cut in pieces150 g
-
red peppers cut in pieces300 g
-
sugar15 g
-
fresh parsley cut in pieces10 g
-
red wine vinegar20 g
-
chilli powder (optional)1 Tbsp
-
paprika1 Tbsp
-
dried oregano1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chicken thighs, skinless800 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
Rice
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
long grain rice rinsed300 g
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
646 kcal /
2706 kJ
Protein
35 g
Fett
24 g
Kohlenhydrate
70 g
Ballaststoff
4.1 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Natrium
327 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Slow Cook with Blade Cover
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland