Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice

Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice

3.7 47 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 4 Std. 45 Min
4 portions

Zutaten

Chicken Thighs in Red Pepper Sauce
  • garlic cloves halved, to taste
    2 - 3
  • olive oil
    20 g
  • brown onions cut in wedges
    200 g
  • ripe tomatoes cut in pieces
    150 g
  • red peppers cut in pieces
    300 g
  • sugar
    15 g
  • fresh parsley cut in pieces
    10 g
  • red wine vinegar
    20 g
  • chilli powder (optional)
    1 Tbsp
  • paprika
    1 Tbsp
  • dried oregano
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • chicken thighs, skinless
    800 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp chicken stock paste, homemade
  • water
    250 g
  • fine sea salt
    1 tsp
Rice
  • water
    600 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • long grain rice rinsed
    300 g
  • lemon cut in wedges, for garnishing
    1

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 646 kcal / 2706 kJ
Protein 35 g
Fett 24 g
Kohlenhydrate 70 g
Ballaststoff 4.1 g
Gesättigte Fettsäuren 7 g
Natrium 327 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen