Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce

Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce

4.9 25 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
10 portions

Zutaten

  • beef tenderloin (4-5 lb)
    65 - 80 oz
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • vegetable oil
    2 tbsp
  • Dijon mustard
    6 tbsp
  • Parmesan cheese
    4 oz
  • white wine
    3 ½ oz
  • thyme, fresh
    5 sprigs
  • heavy whipping cream
    10 oz
  • unsalted butter
    2 oz
  • horseradish sauce, jarred
    2 oz
  • fresh rosemary to garnish

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 568 kcal / 2377 kJ
Protein 54 g
Fett 36 g
Kohlenhydrate 4 g
Ballaststoff 1 g
Gesättigte Fettsäuren 17 g
Natrium 668 mg

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