Geräte und Zubehör
Piccalilli
Zubereitung 20 Min
Gesamt 720 Std. 35 Min
835 g
Zutaten
-
mixed vegetables cut into pieces (2 cm)450 g
-
sea salt plus 1 teaspoon extra2 tbsp
-
sunflower oil30 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
mustard powder1 tbsp
-
cornflour (see Tips)1 tbsp
-
apple cider vinegar plus 2 tablespoons extra220 g
-
raw sugar150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 835 g
Natrium
14192.3 mg
Protein
16.9 g
Kalorien
5277.4 kJ /
1261.3 kcal
Fett
36.7 g
Ballaststoff
19 g
Gesättigte Fettsäuren
4.8 g
Kohlenhydrate
213.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
NZ mustard sauce
15 Min
Hot cross bun loaf
2 Std. 40 Min
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Custard
10 Min
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min
Cornish pasties
2 Std.
Lemon or lime butter
15 Min
Rich tomato relish
2 Std. 15 Min
Lemonade scones
25 Min
Traditional sausage rolls
50 Min
Mini fruit cakes
25 Std. 40 Min