Geräte und Zubehör
Pear and ginger paste
Zubereitung 10 Min
Gesamt 26 Std. 25 Min
800 g
Zutaten
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 800 g
Natrium
19.8 mg
Protein
3.9 g
Kalorien
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Fett
1.1 g
Ballaststoff
23.8 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
624 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pears in orange syrup
45 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 Min
Lemon curd
20 Min
Mushroom risotto
30 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Apple frangipane tart
1 Std. 20 Min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45 Min
Burnt orange marmalade
14 Std. 20 Min
Portuguese bread
3 Std. 30 Min