Geräte und Zubehör
Cranberry and rosemary chutney
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
945 g
Zutaten
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
raw sugar220 g
-
red wine vinegar125 g
-
water185 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only4 sprigs
-
cinnamon quill1
-
whole black peppercorns10
-
fresh bay leaf or dried bay leaf1
-
ground nutmeg plus extra to taste¼ tsp
-
dried cranberries340 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 945 g
Natrium
349.8 mg
Protein
4.7 g
Kalorien
7843 kJ /
1871 kcal
Fett
5.7 g
Ballaststoff
30.2 g
Gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
453.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Rosemary and sea salt crackers
35 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Chocolate and anise fruit bark
2 Std. 20 Min
Rosemary salt
24 Std. 5 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Butter
10 Min
Spicy peach and mango chutney
45 Min
Red onion relish
50 Min
Apple and ginger paste
6 Std. 15 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Spiced nut clusters
35 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min