Kompatible Versionen
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g olive oil
- 600 g pork, boneless, cut into cubes (6 cm x 4 cm)
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into wedges
- 200 g ripe tomatoes, cut into pieces
- 20 - 30 g pickled jalapeño chillies or 1-2 fresh chillies, deseeded and cut into slices
- 120 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 120 g green capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 250 g canned black beans, drained (250 g is drained weight)
- 30 g tomato paste
- 100 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 avocados, flesh only
- 6 corn tortillas
- 100 g sour cream
- 4 tbsp fresh coriander, leaves only
- 1 lime, cut in wedges
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2149.2 kJ / 511.7 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Kohlenhydrate
- 38.1 g
- Fett
- 24.2 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.8 g
- Ballaststoff
- 10.5 g
- Natrium
- 799.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Beef fajitas
30min
Chilli con carne
40min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Beef tacos
25min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Quick gyros with tzatziki
30min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Classic beef burgers
1h
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1h 15min
Slow cooked Mexican beef
1h 30min
Beef brisket chilli con carne
7h